JEDAN OD LIDERA U PROIZVODNJI KROVNIH PROZORA NA TRŽIŠTU BIH


Fakro, firma nastala 1991. godine u Poljskoj, kao najveći rastući brend u proizvodnji krovnih prozora, svoja vrata u proizvodnji i prodaji proširili na Veliku Britaniju, Austriju, Španiju, Holandiju, Irsku, Njemačku, Poljsku, Rusiju i Mađarsku, a danas, službeno i Bosnu i Hercegovinu.

Najviša kvaliteta Fakro krovnih prozora, veoma povoljna i primamljiva cijena su glavne karakteristike po kojima je Fakro kompanija poznata u svijetu.

Budući da i Denaro kompanija daje najveći prioritet na zdravlje i sigurnost svojih kupaca, zajedno sa karakteristikama Fakro kompanije, postali smo najveći distributeri krovnih prozora u Bosni i Hercegovini.

Fakro krovni prozori se distribuiraju širom svijeta i jedan su od najvećih brendova u kvaliteti, a to dokazuje i činjenica da Fakro zauzima čak 17% udjela globalnog svjetskog tržišta, kada su u pitanju krovni prozori i dodatna oprema. Fakro krovni prozori su dostupni raznim dimenzijama, što omogućuje da vaš tavan ili potkrovlje pretvorite u iznimno ugodan stambeni prostor.