Konferencija FAKRO distributera „Inovacije - put ka uspjehu“

Konferencija FAKRO distributera „Inovacije - put ka uspjehu“

Denaro d.o.o. je kao ekskluzivni distributer branda FAKRO za tržište Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske prisustvovao na 4. Konferenciji FAKRO distributera, koja je ove godine tematski održana pod motom „Inovacije - put ka uspjehu“. Upravo to i jeste najbolji opis sadržaja konferencije koja je kroz četiri dana aktivnosti prezentirala budućnost poslovanja FAKRO-a na dinamičnom tržištu koje inovacije nameće kao ključ uspjeha.

 

Konferencija je održana od 5. do 9. oktobra 2016. u Poljskoj gdje se nalazi sjedište FAKRO-a, drugog najvećeg proizvođača krovnih prozora u svijetu sa oko 17% udjela na globalnom tržištu. Kroz prezentacije po panelima, diskusije i radne sastanke sa rukovodiocima sektora, direktor Denaro d.o.o. Senad Dizdarević i menadžer za FAKRO Elvir Abdijanović imali su priliku da, osim predstavljanja dosadašnjeg poslovanja Denara na tržištu Balkana, ponesu nova iskusta i metode koje će se primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

 

Na sastanku sa osnivačem i predsjednikom FAKRO-a Ryszardom Florekom pohvaljen je kontinuirani rast udjela ovog branda na našem tržištu. Sa postavljenom vizijom Denara kao regionalnog lidera u oblasti krovova, sa mnogo pozitivne energije i motivacije iz Poljske odlučni smo da unaprijedimo svoje poslovanje i osvojimo još jedan dio tržišta, unoseći trajnost, sigurnost i funkcionalnost u domove naših kupaca. Jer sa FAKRO krovnim prozorima mijenjamo pogled!


Objavljeno: 17.10.2016.