KROVNI PROZORI

FAKRO sistem krovnih prozora od ove godine ima u svojoj ponudi jedan širok, bogat i ambiciozan program sa niskoenergetskim učinkom te predstavlja novi zaokret u poslovanju od samog osnivanja firme.

CRIJEP ZA KROV

KROVNA OPREMA

Denaro je postavio viziju na temelju primjene materijala za što kvalitetniji život ispod krova te u toj oblasti se učvrstiti kao lider ne samo u BiH nego i širem regionu Balkana. Prema tome misija je jasna za Denaro i njeno tržište.

FASADNI SISTEMI

Kompletan sistem za fasade na jednom mjestu. Asortiman za unutarnju pripremu zidova i podova. Kulir vrhunske kvalitete u velikom spektru boja i dezena

GARAŽNA VRATA

Wayne Dalton je svjetski lider u prozvodnji segmentnih garažnih vrata za stambene objekte. Firma je osnovana 1954 u Ohio u SAD-a. Danas preduzeće posjeduje 11 proizvodnih jedinica/tvornica te proizvodi i proda godišnje preko 1.000.000 kom garažnih vrata.

OSTALI PROIZVODI

Cjelokupan asortiman proizvoda je porijeklom iz Evropske unije, gdje se materijali u građevinarstvu proizvode i ugrađuju po strogim standardima koji se sa razvojem tehnologije i potreba na tržištu vrlo brzo i kvalitetno prilagođavaju novim postavljenim standardima.