BK - Bet

Prednosti proizvoda BK - Bet


Prije upotrebe potrebno je prvo dobro promiješati masu a zatim po potrebi razrijediti sa max. 5 % vode. Boja se nanosi kratkodlakim valjkom ili četkom, najčešće u dva sloja. Nanošenje drugog sloja se vrši nakon potpunog sušenja prvog sloja, što pri normalnim uslovima (T=+23-25 ºC, relativna vlažnost vazduha=50-60 %) zahtjeva 4-6 h.

Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinualnim površinama, kako bi se izbjegle neujednačenosti koje nastaju usljed spajanja površina, neravnomjernog sušenja i sl.

Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, vjetru i kiši. Boja je suha na dodir nakon 5-8 h zavisno od uslova, dok se potpuna otpornost filma postiže nakon 7 dana. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vrijeme sušenja boje.Akrilna boja visoke vodoodbojnosti namijenjena za zaštitu betona i fasada. Štiti površinu od habanja i prašine dajući joj ljepši izgled. Proizvodi se u 14 standardnih nijansi uz mogućnost toniranja prema Bekament ton kartama.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema foto galeriju.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi