BK - Fas Silicon

Prednosti proizvoda BK - Fas Silicon


Prije upotrebe potrebno je prvo dobro promiješati masu a zatim po potrebi razrijediti sa oko 10 % vode. Boja se nanosi dugodlakim valjkom ili četkom, najčešće u dva sloja. Nanošenje drugog sloja se vrši nakon potpunog sušenja prvog sloja, što pri normalnim uslovima (T= +23-25 ºC, relativna vlažnost vazduha=50-60 %) zahtjeva 4-6 h.

Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinualnim zidnim površinama, kako bi se izbjegle neujednačenosti koje nastaju usljed spajanja površina, neravnomjernog sušenja i sl.

Temperatura vazduha i podloge prilikom ugradnje treba da bude u opsegu od +5 ºC do +30 ºC. Ne raditi po direktnom suncu, vjetru i kiši. Visoka vlaga i niske temperature mogu znatno produžiti vrijeme sušenja boje.Silikonska boja za bojenje vanjskiih zidova, izrađena na bazi visoko kvalitetnih silikon¬skih smola, posjeduje odličnu pokrivnu moć. Otporna na UV- zračenje i atmosferske utjecaje.Silikonska boja za bojenje vanjskiih zidova, izrađena na bazi visoko kvalitetnih silikonskih smola, posjeduje odličnu pokrivnu moć. Otporna na UV- zračenje i atmosferske utjecaje.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema foto galeriju.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi