Fakro FPP - V G6 - preSelect - Prirodni drveni

Prednosti proizvoda Fakro FPP - V G6 - preSelect - Prirodni drveni


Jednostavna upotreba zahvaljujući bravi na donjem dijelu prozora sa trostrukim stupnjom pomjeranja.

Prozor FPP-V i FPU-V je opremljen sa automatskom vremenskom ventilacijom V40P koja omogućava zadovoljavajući dotok svježeg zraka. Vremenska ventilacija V40P osigurava zdravu mikroklimu u potkrovlju.

Jednostavna upotreba tende i prozora sa srednjim vješanjem gdje se krilo prozora može da pomjeri za 180°, gdje je prozor lakše i jednostavnije očistiti. Dostupan i kao niskoenergetski prozor (FPP-V U5 ili FPP-V U5)

Tehnički parametri:

Koeficijent propusta toplote Uw: 1,2 W/m²K
Dugotrajna ventilacija: V40P
Učinak provjetravanja: do 49 m3/h
Zvučna izolacija Rw: 34 dB
Prijenos energije g: 31%Prozor sa dvostrukim vješanjem nudi dvije odvojne (neovisne) funkcije otvaranja krila, prozor sa sednjim vješanjem i prozor sa gornjim vješanjem.

Dvostruko vješanje omogućava zadržavanje krila otvorenim na željenim različitim stupnjevima (uglovima) između 0-35°, a zahvaljujući srednjim vješanjem krilo je moguće okrenuti i za 180°. Izvanredna oprema garantira punu stabilnost krila kako u srednjem vješanju tako i u gornjem vješanju.

Preoblikovanje iz srednjeg vješanja u gornje ili obratno slijedi veoma jednostavno zahvaljujuci preSelekt-prekidaču koji se nalazi na samom okviru a koji je jako dobro vidljiv prilikom samog otvaranja prozora.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema foto galeriju.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi