Fakro FYP-V U3 - Drveni prozor sa ventilacijom

Prednosti proizvoda Fakro FYP-V U3 - Drveni prozor sa ventilacijom


Jednostavna upotreba zahvaljujući bravi na donjem dijelu prozora sa trostrukim stupnjom pomjeranja. Opremljen sa automatskom vremenskom ventilacijom V40P koja osigurava zadovoljavajući dotok svježeg zraka. Vremenska ventilacija osigurava mikroklimu u potkrovlju. Jednostavna upotreba tende i prozora sa srednjim vješanjem gdje krilo prozora može da se pomjeri za 160°, gdje je prozor lakše i jednostavnije očistiti.

Tehnički parametri:


Koeficijent prpusta toplote Uw: 1,3 W/m²K
Dugotrajna ventilacija: V40P
Učinak provjetravanja: do 49 m3/h
Zvučna izolacija Rw: 32 dB
Prijenos energije g: 61%Ovo je krovni prozor koji povezuje inovativne prednosti sistema jednog prozora sa naviše pomjerenom osi vješanja.

Krilo u unutrašnjem dijelu prozora sa naviše pomjerenom osi vješanja nudi jednu funkciju,tako na osnovu svoje veličine nudi izvanredno osvjetljenje prostora visoko pozicionirana osa vješanja nudi tako visokim osobama jedan komotan pristup do same ivice prozora.

Prozor dozvoljava plasiranje donjeg kanta prozora na cca 90cm, gdje pri tom i ujedno dostiže mogućnost postavljanja gornjeg kanta na cca.220cm pri nagibu krova od 39 do 43°.

Prilikom prozora sa srednjim vješanjem u razmaku od 0-45° je ponuđena jedna nova komponenta-pomoćni sistem koji krilu prozora u ovom razmaku omogućava zadržavanje u bilo kojoj poziciji,tj.nema mogućnosti samostalnog srednjeg vješanja.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi