Fakro parapet-opšavi EUV/B

Prednosti proizvoda Fakro parapet-opšavi EUV/B


Opšav EU omogućava povezivanje prozora na parapetu sa krovnim prozorom bilo koje konstrukcije. U ponudi su dva tipa parapet opšava zavisno od dubine ugradnje prozora N (+3cm) i V(0 cm) standardna dubina montaže opšava EU: 

V(0cm), od toga tip EUV/B. Opšav EUN/B I EUV/B omogućava ugradnju krovnog prozora kod ravnih, profiliranih i visokoprofiliranih crijepova.

 Za razliku od toga su opšavi EUN-L/B i EUV-L/B predviđeni za montažu prozora kod slojevitih dijelova. Opšav EU se može pojedinačno (standard), ali i u kombinaciji sa više parapet poveza jedan pored drugog ugraditi. Moguća ugradnja na nagibu krova od 15-55°.Opšav EU omogućava povezivanje prozora na parapetu sa krovnim prozorom bilo koje konstrukcije. U ponudi su dva tipa parapet opšava zavisno od dubine ugradnje prozora N (+3cm) i V(0 cm) standardna dubina montaže opšava EU: V(0cm), od toga tip EUV/B. Opšav EUN/B I EUV/B omogućava ugradnju krovnog prozora kod ravnih, profiliranih i visokoprofiliranih crijepova. Za razliku od toga su opšavi EUN-L/B i EUV-L/B predviđeni za montažu prozora kod slojevitih dijelova. Opšav EU se može pojedinačno (standard), ali i u kombinaciji sa više parapet poveza jedan pored drugog ugraditi. Moguća ugradnja na nagibu krova od 15-55°.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema foto galeriju.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi