Fakro - PPP-V U5 - preSelect - PVC

Prednosti proizvoda Fakro - PPP-V U5 - preSelect - PVC


PVC prozor je prozor koji je izvana bijel a iznutra je sastavljen od ojačane čelične konstrukcije (cink legura) te opšiven plastičnim profilom predviđen je za izgradnju one prostorije gdje vlažnost zraka nastupa periodično npr.(kuhinja,kupatilo), a i one prostorije gdje je vlažnost zraka na visokoj razini poput praone i sušione. Ovaj prozor se nudi u slijedećim alternativama hrast-drvo,bor-drvo ( PI, GO )

Jednostavna upotreba gornjeg prozora zahvaljujući bravi na donjem dijelu prozora sa tri različita stupnja zatvaranja. Opremljen sa automatskom dugotrajnom ventilacijom V40P.

Jednostavna upotreba tende i prozora sa srednjim vješanjem gdje krilo prozora može da se pomjeri za 180°, gdje je prozor lakše i jednostavnije očistiti.

Tehnički parametri:

Koeficijent propusta toplote Uw: 1,1 W/m²K
Dugotrajna ventilacija: V35
Učinak provjetravanja: do 41 m3/h
Zvučna izolacija Rw: 34 dB
Prijenos energije g: 46%Prozor sa dvostrukim vješanjem nudi dvije odvojne (neovisne) funkcije otvaranja krila,prozor sa srednjim vješanjem i prozor sa gornjim vješanjem. Dvostruko vješanje omogućava zadržavanje krila otvorenim različitim stupnjevima (uglovima) između 0-35°, a zahvaljujući srednjem vješanju krilo je moguće okrenuti i za 180°.

Izvanredna oprema garantira punu stabilnost krila kako u srednjem vješanju tako i u gornjem vješanju. Preoblikovanje iz srednjeg vješanja u gornje ili obrnuto veoma je jednostavno zahvaljujući preSelekt-prekidaču koji se nalazi na samom okviru a koji je jako dobro vidljiv prilikom samog otvaranja prozora.


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi