Model 9100 Comfort

Prednosti proizvoda Model 9100 Comfort


Vrata su dostupna u dvije boje: bijela, slično RAL 9016 i smeđa, slično RAL 8028. Boja zaptivnih elemenata odgovaraju boji vrata. Vrata se mogu naručiti u tri varijante: horizontalno presovana, kutijasto presovana ili široko kutijasto presovana. Vanjska površina vrata je proizvedena u imitaciji strukture drveta ( Woodgrain) i ima izgled sličan drvetu. Vrata 9100 Comfort se mogu dopunjavati i elementima stakla.Vanjska završna površina je izrađena od čeličnog lima,a unutarnja površina od Vinyl materijala. Prostor između (unutra) je ispunjen sa Polyuethanskom pjenom. Ovakav tip konstrukcije osigurava visoku termičku izolaciju: gdje je U vrijednost 1,9 W/m2K ugrađenih vrata. Debljina panela je 20/14 mm.

Naša vrata posjeduju 10-o godišnju garanciju. Kontinutet testiranja svih elemenata gražnih vrata daju sigurnost kroz dugogodišnje korištenje naših proizvoda. Sve opruge su testirane na minimum 20.000 ciklusa ( otvaranje/zatvaranje). Sajla, okvir i ostala oprema je testirana na minimum 50.000 ciklusa upotrebe ( što odgovara dnevnom korištenju u periodu od 46 godina ).

Vrata mogu biti ugrađena i u garažama sa veoma malim manipulativnim prostorom pri gornjoj ploči. Nakon ugradnje dovoljno je za efektivno parkiranje samo 6 cm prostora za automatska ( na daljinski ) i 10 cm za ručno otvaranje i zatvranje garažnih vrata. U horizontalnom smislu garažna vrata apsolutno ne smetaju prilikom parkiranja ( ulaza u garažu ).

Standardne boje Bijela, slično RAL 9016 Smeđa, slično RAL 8028


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi