Impressum - "Denaro" d.o.o. Bihać

Firma "Denaro", osnovana je početkom 2007 godine u Bihaću. Kao porodična firma se u samom početku usmjerava kao prva i jedina specijalizirana u oblasti krova. Djelatnost se proširuje na projektni inžinjering i savjetovanje u građevinarstvu u oblasti krovnih konstrukcija, zaštite krovova, pokrovnog materijala, a kasnije djelatnost proširuje na uvoz specijalnih visokokvalitetnih komponenti za krovove. 

"Denaro" d.o.o. se ubrzo pozicionira kao lider u prodaji, servisiranju i savjetovanju u oblasti krovne zaštite čiji je kvalitet prepoznala i stručna javnost kao i investitori koji su imali dosad priliku da kupe i ugrade naše materijale, a potvrda toga je nagrada na 15. Generalnom BH Sajmu ZEPS 2008, za Kolekciju iz oblasti zaštite krova. 

Sva roba je porijeklom iz EU, SR Njemačke gdje se materijali u građevinarstvu proizvode i ugrađuju po strogim standardima koji se sa razvojem tehnologije i potreba na tržištu vrlo brzo i kvalitetno prilagođavaju novim postavljenim standardima. Potvrda tome jesu CE certifikati priloženi uz svaki artikal. U oblasti krovnih folija raspolažemo sa kompletnom dokumentacijom testiranja istih po važećim normama u EU.

 

ZASTUPNICI SMO SVJETSKI PRIZNATIH PROIZVOĐAČA GRAĐEVINSKE OPREME


 


Denaro je postavio viziju na temelju primjene materijala za što kvalitetniji život ispod krova te u toj oblasti se učvrstiti kao lider ne samo u BiH nego i širem regionu Balkana. Prema tome, misija je jasna za Denaro i njeno tržište, držati kontinuiran korak u praćenju i primjeni novih dostignuća u građevinarstvu specijalno oblast krova i njegove zaštite.

"SVE POD JEDNIM KROVOM" - CENTAR ZA KROVOVE DENARO


Cilj kompanije je osnivanje vlastitog maloprodajnog centra za krovove u Bihaću te Akademije za edukaciju u oblasti projektovanja zaštite i upotrebu zaštitinih materijala za krovove kao redovno praćenje novih ostvarenja u projektovanju krovnih konstrukcija. Nadalje je planiran korak sa otvaranjem vlastitog proizvodnog programa iz oblasti termoizolacionih materijala za kvalitetnu zaštitu objekata.

Naziv: Društvo sa ograničenom odgovornošću "DENARO" Bihać

Prateći svoj slogan "Sve pod jednim krovom", Denaro Vam predstavlja sigurnu adresu za investiranje u svoje zdravije okruženje, "petu fasadu" bilo da se radi o sanaciji starog ili izgradnji novog krova.

Denaro d.o.o.
Banjalučka bb 77000 Bihać - Bosna i Hercegovina
Direktor: Senad Dizdarević
Tip društva: Društvo s ograničenom odgovornošću
Registracijski broj: 1-56-77-00 Datum registracije: 26.04.2007.
Tip vlasništva: Privatno ID broj: 4263499740005
Telefon: +387 (0)37 221-070
Telefon: +387 (0)37 224-125
Mobitel: +387 (0)61 138 699

* Proizvode možete pronaći u našim partnerskim distributivnim centrima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije. Za više informacija o nama, ili ukoliko želite da postanete naš partner, slobodno nas kontaktirajte na naše brojeve telefona ili na našu e-mail edresu info@denaro.ba. Naše ljubazno osoblje će vam vrlo rado dati sve potrebne informacije.