Fakro unutrašnje obloge XLW


Unutrašnje obloge su jedan vid presvlačenja unutrašnjih ivica prozora. Zahvaljujući ovoj konstrukciji moguće je postići bolji koeficjent toplotne izolacije oko samog prozora ,pri čemu se ugao padanja svijetlosti u sam prostor niti u jednom slučaju nepovrijeđuje. Sigurna povezanost unutrašnjih obloga slijedi pomoću lajsni. Unutrašnje obloge XLW su napravljeni od vodootpornih bijelih laminatnih komada, što omogućava jednostavan način čišćenja. Bijela boja omogućuje refleksiju sunčeve svijetlosti pri čemu se dobiva bolje osvjetljenje samog prostora. Unutrašnje obloge su u ponudi širine od 30 do 40 cm za krovne prozore od drveta XLW-F) i krovne prozore od PVC-a (XLW-P). Unutrašnje obloge se mogu montirati na nagibu krova od 20 do 75 stepeni.

Karekteristike proizvoda


Unutrašnje obloge su jedan vid presvlačenja unutrašnjih ivica prozora. Zahvaljujući ovoj konstrukciji moguće je postići bolji koeficjent toplotne izolacije oko samog prozora ,pri čemu se ugao padanja svijetlosti u sam prostor niti u jednom slučaju nepovrijeđuje.

 Sigurna povezanost unutrašnjih obloga slijedi pomoću lajsni. Unutrašnje obloge XLW su napravljeni od vodootpornih bijelih laminatnih komada, što omogućava jednostavan način čišćenja. 

Bijela boja omogućuje refleksiju sunčeve svijetlosti pri čemu se dobiva bolje osvjetljenje samog prostora. Unutrašnje obloge su u ponudi širine od 30 do 40 cm za krovne prozore od drveta XLW-F) i krovne prozore od PVC-a (XLW-P). 

Unutrašnje obloge se mogu montirati na nagibu krova od 20 do 75 stepeni.