Bramac, Biber C-380 - smeđi, crveni, trula višnja, crni 310/370mm

Prednosti proizvoda Bramac, Biber C-380 - smeđi, crveni, trula višnja, crni 310/370mm


Biber je vučeni crijep koji nije falcovan i svojom klasičnom ljepotom, jednostavan i nenametljiv. Biber zaobljeni pripada najstarijim tradicionalnim oblicima crijepa u Austriji. Ostale vrste Bibera su: blago zaobljeni, biber šiljasti, biber gotik, biber crkveni-zaobljeni i model Steyr Biber zaobljeni (bombirani).Engoba je u vodi razrjeđena glina, koja se prije pečenja nanosi prskanjem ili prelijevanjem po crijepu. Engoba u pravilu daje bezsjajni do lagano sjajni efekt površini crijepa. 

Glazura je staklu sličan premaz koji se idealno veže za crepovinu. Proizvodnja je analogna proizvodnji engobe. Glazura služi za oplemenjivanje površine crijepa, tako da daje crijepu boju i sjaj. Glazura u pravilu daje sjajni do visoko sjajni efekt površini crijepa. 

Glazura – ,,AMADEUS“ je novi proizvod TONDACH Gleinstättena. Na otprilike 1050°C se tekuća otopina glazure „AMADEUS“ sjedinjuje sa crepovinom. Minerali koji su sadržani u otopini „AMADEUS“ daju crijepu visoko vrijedna svojstva i karakterističan izgled. Glazuru „AMADEUS“ krasi osim ljepote i izvanredna kvaliteta koja traje generacijama!


Žao nam je!

Odabrani proizvod nema datoteka za preuzimanje.


security_code

Slični proizvodi